Hortis Legal

Onze diensten

Marketing Machine Kardashian Inc.


Marketing Machine Kardashian Inc.

25/9/2015 | Merkenrecht. De Kardashian/Jenner-clan, bekend van de reality serie "Keeping up with the Kardashians" en hun talloze Instagram-foto's, heeft meer commercieel inzicht dan u waarschijnlijk in eerste instantie verwacht.

Ieder lid van de familie heeft een eigen N.V., van Kylie Jenner, Inc. tot Kimisaprincess, Inc. Daarbij heeft de familie een groot aantal merkinschrijvingen op hun naam staan! Niet alleen de merknaam van hun eigen kledinglijnen, maar bijvoorbeeld ook de voornaam van Kylie is ingediend als merk in de VS. Zij heeft straks het alleenrecht op haar naam als merk voor onder andere amusementsdiensten.

Dit betekent niet dat niemand met de naam Kylie in de entertainment industrie mag werken, maar zij kunnen hun naam niet meer aanvragen als merk. Overigens heeft de Australische zangeres Kylie Minogue al 10 jaar geleden haar naam geregistreerd als merk in de VS. Zij zal het vast niet prettig vinden om verward te worden met de 18-jarige reality-ster, zal zij bezwaar maken tegen de merkinschrijving van Kylie Jenner?

Vorige


Contact / Route


Maak kennis met Hortis Legal


Over Hortis Certificaten Hortis