Van creativiteit tot zekerheid

Hortis Legal staat garant voor een schat aan kennis en ervaring: we zijn meer dan 25 jaar actief in de wereld van het intellectueel eigendomsrecht en wéten dus waar we over praten. Hiermee, maar ook door onze betrokkenheid en onze no-nonsense mentaliteit, maken wij het verschil voor ú. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is beschermd en geregeld zodat u kunt ondernemen zonder zorgen!

Hortis Legal: Uw kompas in de wereld van het intellectueel eigendomsrecht

Intellectueel eigendomsrecht is voor veel mensen een 'ver-van-mijn-bed-show'. Niet zo vreemd: de materie is complex en het vergt kennis en ervaring om wegwijs te worden in deze wereld. Als Hortis Legal fungeren wij graag als uw kompas: onze betrouwbare en deskundige juristen en specialisten helpen u bij het registeren, beschermen en handhaven van uw merken, modellen, octrooien en plantenrassen. Hierbij kunnen we terugvallen op bijna dertig jaar aan kennis en ervaring.

Het team van Hortis Legal is jong, vooruitstrevend en weet van aanpakken. Wij werken op basis van vertrouwen en zetten de schouders eronder om u als klant verder te helpen. Dit doen we op een laagdrempelige manier; 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Ook vinden we het belangrijk om zaken helder uit te leggen, zodat u begrijpt waar wij mee bezig zijn en wat er speelt.

We staan voor betrokkenheid en maatwerk: om u optimaal te kunnen adviseren en een maximaal resultaat te realiseren, willen we weten wat u drijft en hoe uw bedrijf in elkaar steekt. Ieder traject begint daarom met een gratis oriënterend gesprek. Pas daarna gaan we voor u aan de slag. Kortom: niets wordt aan het toeval overgelaten!

Onze adviseurs

Het Hortis Legal- team bestaat uit een mix van juristen en specialisten met diverse achtergronden. Juist deze diversiteit houdt ons creatief en alert. Onze kracht wordt gekenmerkt door de vakkundigheid, betrokkenheid en enthousiasme van onze adviseurs.

Internationaal netwerk

Hortis Legal beschikt over een ruim netwerk aan internationale relaties en agenten over de hele wereld. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vaste advocaten; om u optimaal te kunnen begeleiden gedurende een juridisch proces van begin tot einde.