Hortis Legal

Onze diensten

Bekende merken springen in de bres met oproep voor social distancing


Bekende merken springen in de bres met oproep voor social distancing

20/5/2020 | We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen; de social distancing-maatregelen om het coronavirus zo min mogelijk te verspreiden. Niet alleen overheden doen hun best de boodschap over te brengen, ook bekende merken dragen hun steentje bij.

Waar consequent gebruik van logo's in het merkenlandschap normaal heilig is, maken merken zoals Coca-Cola, McDonald's, Audi, Volkswagen en Volvo nu een uitzondering voor het groter belang door op creatieve wijze de social distancing-boodschap te verwerken in hun logo's.
Zo hebben de kenmerkende Coca-Cola-letters op een reusachtige billboard op Times Square plaatsgemaakt voor een 'social distancing'-versie, waarbij er spaties zijn gezet tussen de letters, die normaal gesproken met elkaar verbonden zijn.

McDonalds heeft op haar beurt haar gouden M-bogen uit elkaar gehaald en ook befaamde automerken blijven niet achter. Audi, Volvo en Volkswagen hebben allen de social distancing-boodschap in hun logo's verwerkt. Audi heeft dit gedaan door de ringen in het logo uit elkaar te halen en de tekst 'keep distance' eraan toe te voegen. Volkswagen heeft de V en de W gescheiden van elkaar. Volvo heeft ervoor gekozen om het Volvo-logo aan te passen en ook hun slogan tijdelijk over een andere boeg te gooien naar 'Right now, the safest place to be isn't in a Volvo'. Daarnaast posten zij regelmatig quotes of foto's over social distancing om zo de boodschap #blijfthuis aan te moedigen.

Zoals je kunt zien, wordt de boodschap door alles en iedereen uitgedragen. Zo zorgen wij met zijn allen ervoor dat het coronavirus zo min mogelijk wordt verspreid.
#Staysafe #Stayhome

Vorige


Contact / Route


Maak kennis met Hortis Legal


Over Hortis Certificaten Hortis