Hortis Legal

Onze diensten

PlantScout, uw digitale rassendossier

PlantScout, uw digitale rassendossier2/3/2020 | Plantscout is een leverancier van software voor veredelaars en kwekers van land- en tuinbouwgewassen. Plantscout biedt de gelijknamige app aan, die neerkomt op een digitaal rassendossier.

De app PlantScout helpt kwekers en veredelaars bij het opbouwen van kennis over rassen en het ontwikkelen van het rassen assortiment. Plantscout gelooft in de kennis van de kweker in de kwekerij en heeft een platform gebouwd, PlantScout, waarmee het vastleggen en het delen van deze kennis makkelijk wordt. Het 'rassen-notitieboekje' van de 21e eeuw.

Met de PlantScout app kan een gebruiker in de kwekerij of op kantoor kenmerken, problemen, mutaties en beoordelingen van rassen, heel gemakkelijk via de mobiele telefoon invoeren. De gebruiker kan die meldingen bovendien voorzien van een rating, foto's en opmerkingen. Alles wordt centraal verzameld en de gebruiker kan vervolgens via een web portal alle informatie van zijn of haar rassen bekijken. Indien gewenst kan de gebruiker informatie delen met leveranciers zodat die op de hoogte zijn van de ervaringen die de kweker heeft.

De app wordt gebruikt door kwekers en veredelaars over de hele wereld.
Enkele bedrijven die de app al gebruiken zijn: Ter Laak Orchids, Sion, Dynaplant, Opti-Flor OK Plant en Dalat Hasfarm (Vietnam).

Indien u meer wilt weten kunt u naar https://www.plantscout.eu gaan of direct een mail sturen naar support@plantscout.eu.

Vorige


Contact / Route


Maak kennis met Hortis Legal


Over Hortis Certificaten Hortis