Hortis Legal

Onze diensten

Tussen droom en werkelijkheid staan wetten


Niemand kan nog om de "verjuridisering" van de maatschappij heen. Voor diverse kwesties zijn verschillende verdragen, richtlijnen en regels van toepassing. Velen zien door de bomen het bos niet meer en laten hun rechten schieten door een gebrek aan kennis en juridische bijstand. Met Hortis Legal houdt u zicht op de wetgeving en grip op de zaak, zodat u te alle tijde uw doelstelling voor ogen kunt houden.

Ik wil nu contact opnemen over juridisch advies

Hortis Legal streeft met u naar het maximale

De juristen van Hortis Legal hebben oog voor de praktijk en specialistische kennis waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op een optimale behartiging van uw belangen. Voorkom dat u risico's loopt doordat u zelf het complexe en multidisciplinaire recht probeert te beoefenen, maar bespaar een hoop tijd en kosten door professioneel en concreet advies te overleggen. Hortis Legal streeft met u naar het maximale, hetzij in geval van een schikking of in geval van een gerechtelijke procedure.

Particulier of ondernemer, vaste klant of niet, bij Hortis Legal kan iedereen terecht voor een breed scala aan vragen en juridische diensten. Naast het geven van advies, kunnen wij bijstaan in bemiddeling voor het opstellen van contracten, afhandelen van conflicten terwijl uw eigendom beschermd blijft. Sinds jaar en dag treden de juristen van Hortis Legal op tegen inbreuken op merken, uitvindingen, kwekers - en auteursrechten in binnen en buitenland. Signaleert u dat onterecht geprofiteerd wordt van uw eigendom, neem dan direct contact op met onze juristen.

Hortis Legal onderscheidt zich in onder meer de volgende kwesties:

  Conflictbemiddeling/Mediation
  Opstellen van sommatiebrieven
  Opstellen van dagvaardingen, verzoek- en verweerschriften
  Incasso van openstaande vorderingen
  Juridische audit
  Belangen behartiging
  Arbeidsconflicten
  Geschillen met de overheid
  Acties op grond van onrechtmatige daad
  Begeleiding bij (aankomend) faillissement
  Opstellen en beoordelen (maatwerk) contracten
  Opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden
  Algemeen juridisch advies

Ik wil nu contact opnemen over juridisch advies

Contact / Route


Maak kennis met Hortis Legal


Over Hortis Certificaten Hortis