Hortis Legal

Onze diensten

Links


Wilt u meer achtergrond informatie over: Kwekersrecht, Merkenrecht, Octrooirecht etc? Dan vindt u hieronder wellicht een link die interessant voor u kan zijn. De links hebben allemaal een betrekking tot onze diensten.


Kwekersrecht

www.cpvo.europa.eu
De website van het Communautair Bureau voor Plantenrassen, de officiële instantie voor het Communautair kwekersrecht.

www.kwekersrecht.nl
De website van de Nederlandse Raad voor Plantenrassen, de officiële instantie voor het Nederlands kwekersrecht.

www.upov.int
De website van UPOV.

www.kwekersrecht.com
De Hortis website over kwekersrecht

www.plantpatent.nl
De Hortis website over plant patent

Merkenrecht

www.trademarkhost.com
Trademarkhost is een initiatief van Hortis Holland BV. Trademarkhost is de dienstverlener op het gebied van intellectuele eigendommen.

www.boip.int
De website van het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom, de officiële instantie van de drie Beneluxlanden voor de wettelijke bescherming van merken.

www.oami.eu.int
De website van het Office for Harmonization in the Internal Market (OHIM), de officiële instantie voor ondermeer gemeenschapsmerken.

Octrooirecht

www.octrooicentrum.nl
De website van het Bureau voor de Industriële Eigendom. Het Bureau voor de Industriële Eigendom draagt zorg voor de octrooiverlening in Nederland en voor de verspreiding van technische kennis, die in de octrooiliteratuur ligt opgeslagen

www.european-patent-office.org
De website van het Europees Octrooibureau.

Modellen en Tekeningen

www.bbtm-bbdm.org
De website van het Benelux Bureau voor Tekeningen of Modellen. Het Benelux-Bureau voor Tekeningen of Modellen (BBTM) is de officiële instantie van de drie Beneluxlanden voor de wettelijke bescherming van tekeningen of modellen.

Auteursrecht

www.bumastemra.nl
De website van Buma/Stemra, de auteursrechten organisatie voor muziek.

Internet

www.domain-registry.nl
De website van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Op deze site vindt u allerlei informatie over internet domeinnamen en registratie van die namen.

Overigen

www.licentec.com
De Website van Licentec. Licentec is een onafhankelijke organisatie die diensten aanbiedt op het gebied van de vermarkting van nieuwe producten, technieken en innovaties. Een handig contact voor met name de kleine uitvinder.

www.wipo.org
De website van de World Intellectual Property Organization (WIPO). WIPO is een internationale organisatie die zich wijdt aan bevordering van de bescherming van intellectuele eigendommen in alle landen van de wereld.
Contact / Route


Maak kennis met Hortis Legal


Over Hortis Certificaten Hortis